Een brief voor mijn 1 – jarige dino

Hi kleine man!

Als ik zo naar je kijk en me dan realiseer dat ik je al een jaar bij me heb, 365 dagen.. Dan moet ik me steeds even in mijn wangen knijpen want dan denk ik dat het maar een droom is. Al 1 jaar mogen we trotse ouders zijn van jou, al 1 jaar ben jij ons prachtexemplaar, de mooiste verrassing ooit!

Wat is het toch zo snel gegaan allemaal, het lijkt wel gisteren toe ik tegen je papa het nieuws vertelde dat we zwanger waren. De moment dat je geboren werd leek zo snel te gaan, vanaf toen was je echt helemaal van ons. Niemand die dat ooit kan veranderen, niemand die je van ons weg neemt.

En wat heb je veel dingen geleerd, ik hoopte steeds dat “mama” je eerste woordje ging zijn.. Helaas had je papa meer geluk! Maar ik ga en kan niet ontkennen dat ik apetrots was toen ik je hoorde praten! Al snel volgde de rest en er is niemand die het niet heeft gemerkt dat “AUTOOO” je favoriete woord was geworden. Alles was inmiddels auto geworden, ook je papa!

Vanaf het begin zag ik dat jij helemaal op je papa leek, en dat is absoluut geen probleem voor mij. Dat is NOG meer om van te houden, jullie hebben zo van die prachtige grote bruine ogen! En wat zie ik jullie graag bezig samen, je kan soms zo hard gieren van het lachen dat ik mijn tranen van geluk moet bedwingen. Sinds kort ben je ook begonnen met lopen en daar ben je zelf zo trots op, een smile tot achter je oren dat je er van zou omvallen!

Je doet het zo goed je gaat elke dag vooruit. Maar de grootste stap die je al ooit hebt gezet is die richting ons hart ❤

Het wordt zo vaak gezegd door velen; met een baby heb je geen leven meer, geen slaap.. ja over die slaap valt niet te discussiëren helaas, dat doe je echt niet zo graag. Maar dat we geen leven meer hebben nu jij er bent is het grootste leugen ooit! Je hebt ons leven zoveel rijker gemaakt, gewoon door er te zijn! En iedereen heeft je zo graag, iedereen vraagt steeds naar jou als je er niet bij bent (je bent dan meestal op stap met Omie & Vake, Moeke & Bompa of met Nonna).

Je bent een echte gelukzak weet je dat? Er zijn zoveel mensen die van je houden en dat is de grootste rijkdom op aarde ❤ Je bent nog maar 1 jaar maar je hebt al zoveel vrienden gemaakt en dat zal alleen maar toenemen. Ik ben zo trots op je en we houden onvoorwaardelijk veel van jou! En wat je ook nog mag tegenkomen in je leven, wij zullen er steeds zijn voor je om jouw hand vast te houden.

40684810_278852526173199_5547715703265558528_n

Vanaf toen en tot altijd!

To the moon and back men kleine jongen.. to the moon and back!
Kusje, mama.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s