Het leed dat TANDEN heet!

WAUW!! Ik was al weer helemaal vergeten hoe ellendig een kind er van kan zijn als er tandjes zitten te duwen. Hij heeft 6 tanden sinds hij de mijlpaal van 6 maanden heeft bereikt, en nu hij bijna 14 maanden is zitten er volgens mij weer kanjers aan te komen. Het zou voor hem wel een stuk makkelijker zijn om zijn vlees te knabbelen maar tot ze er zijn is het een hel voor mama & papa!

Het is zo een lieve en aanhankelijke jongen, en hij speelt al flink in zijn eentje zodat mama ook iets gedaan krijgt in huis (al moet ik blij zijn met het minimum natuurlijk). Maar sinds enkele dagen is het DRAMA – ALERT hier thuis! Ik was eerst nog aan het twijfelen of hij niet gewoon ziek aan het worden was maar alle wijst op die vervelende kerels in zijn mond..

Hij heeft plots diarree gekregen en ook niets was nog goed, niet spelen, niet knuffelen,… Maar 1 ding snap ik echt niet,.. Het verband tussen rode billetjes en tanden krijgen?! Dus als iemand me dit even kan uitleggen, dat zou zeer vriendelijk zijn! #ikbennietperfect

Bijten op zijn tutje en dat kleine wijsvingertje in zijn mond waren dan weer duidelijke indicatoren dat ze er aan zaten te komen. FEEST in huis dus, al was ik wel vergeten hoe hij er op reageerde aangezien het alweer even geleden was. Teejel to the rescue! Stiekem hoop ik dat hij tanden krijgt nu, liever een mond vol tandjes dan een ziek kind.

Ach het is even afzien voor ons en vooral voor hem, maar dat gaat ook wel weer voorbij! En hopelijk snel!!

 

Dikke kus,

Sanne.

 

 

>>   Follow my blog with Bloglovin   <<

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s