Mijn persoonlijke bucketlist

Backpacking solo in Lapland

Ik zou zo graag eens gaan backpacken, rondtrekken zonder zorgen, zonder dat je aan iets moet denken ( buiten dan waar je gaat slapen en wat je wil eten enz,..). Maar dat zal toch nog enkele jaren moeten wachten vrees ik, nu kan ik echt Vinz nog niet achter laten. (Al zal dat nooit makkelijk zijn). er zijn zo enkele dingen die ik daar zeker wil hebben gedaan of gezien:

  • Huskysafari
  • het Noorderlicht kunnen bewonderen, al zeggen ze dat het moeilijk te zien is met het blote oog..
  • Slapen in een glamping iglo

Zingen in een eigen coverband

Ik zing super graag, en het liefst vanal van die liedjes waar je echt moeite moet doen om de hoogtes te halen. Ik houd wel van een goeie uitdaging, laten we het zo zeggen. Ik heb altijd gedroomd van een eigen bandje, een coverband bij voorkeur!

Industrial bohemian wedding

Net zoals veeeeeeeele meisjes/vrouwen wil ik graag “JA, ik wil” zeggen tegen mijn lief. En ik weet dus al perfect hoe (ik zou willen) alles er uit gaat zien! Niets traditioneel zoals een kerkdienst ofzo, gewoon lekker intiem met familie en vrienden. Een fijn tuinfeest met allemaal lampjes en leuke accenten in Industrial Bohemian thema.

Honeymoon Bali

Uiteraard hoort bij elke trouwpartij een honeymoon! Het liefst zou ik dan met mijn hubby naar de Bali gaan! Ik zou zeker gaan duiken en snorkelen, een hobby die we samen gestart zijn in Bulgarije, SUPER LEUK! En sowieso gaan we ook naar Pink Beach en zwemmen in de heldere zee!  De GitGit Waterfalls staat ook op mijn lijstje. Ik weet niet hoe het zit met jullie maar ik wil op vakantie NU.

Een hoofdrol in een serie (DRAMA)

Wat ben ik gek op de serie Grey’s Anatomy… Het is echt een meisjesdroom om mee te spelen, in een film of serie. En omdat ik zo van drama hou zou dit echt wel de zaligste acteercarrière zijn! Liefst zou ik dan ook wel de hoofdrol willen spelen, getrouwd én 3 prachtige kinderen met Mc Dreamy.. hmm hmm ik weet het wel hoor!

Tattoo’s, veel tattoo’s

Ik heb er nu 5 in totaal en ik wil er nog zoveel meer! Het is wel waar wat ze zeggen, 1 is geen. Ik wil nog heel graag onderstaande:

  • Throw me to the wolves and I will return holding the pack
  • Rozen zijn altijd een goed idee!
  • Boeketje: wildflowers will grow
  • Leeuw: Protect what’s yours
  • Bloemen/vrouwengezicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s