Lucky Basterd Tag 🍀

Whoohoo, een super leuk berichtje in mijn inbox van Coco op Anoniem Jezelf  , “Sanne je bent getagd!!”

Zo nieuwsgierig dat ik was ging ik snel kijken want eerlijk, ik had geen flauw idee wat ik juist moest verwachten. Het gaat dus om een challenge, vragen die je stelt aan andere bloggers, die zij dan zo écht en eerlijk mogelijk beantwoord moeten worden.

De vragen van de Lucky Basterd Tag zijn:

 1. Wat was je laatste geluksmoment?
 2. Maak je je weleens zorgen over geld en andere materiële zaken?
 3. Zouden al je zorgen voorbij zijn als je NU 1 miljoen wint?
 4. Op welke momenten voel jij je gelukkig?
 5. Heb je weleens een prijs gewonnen? Wat was de laatste prijs die je gewonnen hebt?
 6. Wat is de meest bijzondere prijs die je ooit hebt gewonnen?
 7. Welke winactie die je op je eigen blog mocht organiseren is je het meest bijgebleven en waarom?
 8. Doe je mee aan betaalde loterijen? Waarom wel of niet?
 9. Heb je een geluksritueel, gelukskleur of een voorwerp dat geluk brengt?
 10. Welke gelukswens / tegeltjeswijsheid wil jij graag delen met je lezers?

 

Mijn antwoorden:

 • Wat was je laatste geluksmoment?

Gisteren toen het bedtijd was voor mijn zoontje, als hij zo begint in te dommelen dan kan hij zo ontzettend schattig zijn! Hij begint dan te knuffelen en aan alles te prullen, je oren, lip, wimpers,.. Ik zie dan echt de onschuld in zijn grote bruine ogen en dat is echt een smeltmoment voor mij! De druppel van mijn geluksmoment was toen mijn zoontje plots besloot om toch in papa zijn armen te willen liggen, ja HALLOO,… mannen en baby’s, ik moet er zeker geen tekening bij maken?!

 • Maak je je weleens zorgen over geld en andere materiële zaken?

Jaa, natuurlijk. Ik ben ook maar een doorsnee moeder die het beste wil voor haar gezin 🤷 En ik ben er echt zeker van dat iedereen daar wat vaker aan denkt, aangezien alles maar duurder en duurder wordt. Jammer wel, we zouden wat meer moeten genieten van de kleine dingen!

 • Zouden al je zorgen voorbij zijn als je NU 1 miljoen wint?

Pfhoee, uhm.. hoewel het zeer leuk zou zijn om een huisje te kunnen kopen met een zalige grote tuin en vele kleurrijke bloemen,… ga ik toch nee zeggen op deze vraag! Ik denk dat elke persoon zich altijd wel ergens zorgen om  maakt. je mag nog zoveel geld hebben als je wil, geluk en liefde koop je niet hé, daar moet je zelf voor zorgen! Met een half miljoen zou ik al blij zijn 😂😂😂

 • Op welke momenten voel jij je gelukkig?

Als ik zie dat de mensen waar ik van houd gelukkig zijn, als ze genieten. en zeker ook als ik mijn lief en mijn zoontje samen zie spelen en onnozel doen (daar zijn ze echt zeer goed in!).

 • Heb je weleens een prijs gewonnen? Wat was de laatste prijs die je gewonnen hebt?

Hmm, dat is al vrij lang geleden. Ik heb ooit een (heel lelijke) tuinkabouter gewonnen tijdens het kienen met mijn mama 😂 die heb ik gelijk daar gelaten!

 • Wat is de meest bijzondere prijs die je ooit hebt gewonnen?

Zonder twijfel de voorbije (bijna) 8 jaar! Klinkt heel cliché maar de relatie die ik nu heb met de papa van mijn zoontje, heeft mijn leven zo hard veranderd. Ik merk dat ik sterker in mijn schoenen sta en meer en meer voor mezelf op kom, ik ben nog niet waar ik wil zijn maar hé, ik ben onderweg! En uiteraard ook onze kleine dino, die absoluut niet meer weg te denken is uit ons leven. Hoewel het voor ons een hele verrassing was, zijn we zo trots op onze creatie en stiekem ook op onszelf. 🦖

 • Welke winactie die je op je eigen blog mocht organiseren is je het meest bijgebleven en waarom?

Momenteel is die er nog niet, ik hoop wel enorm te groeien met mijn blog en deze ooit te mogen aankondigen!

 • Doe je mee aan betaalde loterijen? Waarom wel of niet?

Heel zelden eigenlijk, ik vind dat geldverspilling. Van dat geld koop ik liever eens een trui of iets anders waar ik langer plezier aan heb. Mijn vriend doet dit regelmatig als er grote prijzen zijn en dan kies ik vaak de (hopelijk winnende) nummers! Maar echt zelf gokken, nee.

 • Heb je een geluksritueel, gelukskleur of een voorwerp dat geluk brengt?

Niet echt een ritueel maar ik vertrouw al snel op mijn voorgevoel. Soms valt dat wat tegen maar het heeft me al vaak genoeg geholpen, dus misschien toch een soort ritueel dan?

 • Welke gelukswens / tegeltjeswijsheid wil jij graag delen met je lezers?

Afbeeldingsresultaat voor frommelrommel

 

Ik tag:

Mijn Mama Leven 

Mama Van Dex en Odin

La Vie En Mama

Ik zou het heel leuk vinden als jullie deze Lucky Basterd Tag ook in zouden vullen en ben benieuwd naar jullie antwoorden 🙂

Voor de niet bloggers onder mijn lezers, jullie mogen natuurlijk ook mee doen en een reactie achterlaten! Zou ik heel erg leuk vinden!

Dikke kus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s