Disclaimer & Privacy

Disclaimer

Mamaschrijft.com is een website van S. De Smedt. Alle gepubliceerde teksten zijn geschreven door deze auteur en bevatten informatie vanuit eigen ervaringen en kennis. Hierbij kan het voorkomen dat gegeven informatie over bepaalde onderwerpen onvolledig of onjuist kan zijn. Fouten voorkomen kan echter niet altijd. Ik sta niet in voor eventuele fouten in geschreven teksten op deze website. Mocht het voorkomen dat het doel waarmee de lezer deze website raadpleegt niet bereikt kunnen worden, is dit de verantwoordelijkheid van de lezer zelf.

Teksten, afbeeldingen en andere materialen op Mamaschrijft.com worden u aangeboden door S. De Smedt en derden. Mamaschrijft.com heeft dan ook het recht de inhoud op elk moment aan te passen, zonder benodigde toestemming hiervoor.

Mamaschrijft.com is niet aansprakelijk voor eventuele directe of indirecte schade naar aanleiding van het bezoeken van deze website. De lezer is daarom zelf verantwoordelijk voor hetgeen wat hij of zij doet met de gegeven informatie op Mamaschrijft.com.

Privacy verklaring

Deze website bevat cookies. Door de website te gebruiken, gaat u als bezoeker akkoord met deze cookies. Eigen zichtbaar gemaakte persoonsgegevens die ingevuld worden bij het achterlaten van een reactie, het bezoeken van de website, het invullen van het contactformulier, het abonneren via email etc. zijn alleen bekend bij de auteur en worden minimaal 3 jaar bewaard, tot anders bekend gemaakt. Statistieken van deze website zijn bekend bij de auteur, wat betekent dat er bekend is hoeveel bezoekers op de website zijn geweest op ieder moment en welke pagina’s deze bezocht hebben. Hierbij is echter niet bekend wie deze personen zijn.

Wil je dat jouw gegevens verwijderd worden? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier op deze website. Je hebt als bezoeker van deze website namelijk het recht op inzage in jouw gegevens die bij de auteur bekend zijn. Daarnaast kun je de auteur de opdracht geven gegevens te wissen of eerder gegeven toestemming voor het verzamelen van gegevens terug te trekken. Je mag als bezoeker een klacht indienen wanneer er volgens jou niet voldaan wordt aan deze regels.